Πολιτική επιστροφών

Το olagiatompanio.gr σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 15 ημερών με την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς με μία επιπλέον χρέωση. Η χρέωση για την μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον Τ.Κ της περιοχής σας και τον όγκο των εμπορευμάτων.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σε κλειστή συσκευασία. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων εκτός αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος. Σε περίπτωση που ανοίξετε την συσκευασία, θα πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση, μαζί με όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που τα παραδώσετε στη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή την εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) .

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 15 ημερών τότε η Αφοί Γ. Ηλιάδη Ο.Ε

(olagiatompanio.gr) δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παρατεθεί πέραν των ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται από την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων. 

 

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων:  

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή ( πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), εκτός αν επιθυμείτε άλλο τρόπο επιστροφής για τον οποίο θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται εφόσον εμείς δεχτούμε την επιστροφή στο κατάστημά μας.

 

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα επιστροφής.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής ή σαφώς εξατομικευμένων, για παράδειγμα, έπιπλα κουζίνας και έπιπλα μπάνιου.
  • Προϊόντα που έχουν υποστεί τροποποίηση από εσάς.