Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από τις …. Μέχρι τις….

Για παραγγελίες αξίας άνω των ….. τα μεταφορικά είναι ….

Για παραγγελίες αξίας κάτω των …. τα μεταφορικά είναι ….

 

Μεταφορά προϊόντων

Τα προϊόντα σου παραδίδονται στη διεύθυνση του σπιτιού σου εάν είναι δυνατό ή στο πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο παραλαβής. Ο χρόνος παράδοσης για προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα ποικίλλει από 48 ώρες στις περιοχές που βρίσκεται το κατάστημά μας, έως 5-6 εργάσιμες ημέρες για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. 

Αξιοποιούμε τη λύση μεταφοράς που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενο της παραγγελίας σου. Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται με βάση το βάρος και τον όγκο ολόκληρης της παραγγελίας σου.

Μικρά και ελαφριά πακέτα

Τα μικρά και ελαφριά πακέτα παραδίδονται εντός 6-6 εργάσιμων ημερών από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία απευθείας, στην είσοδο του σπιτιού σου, εάν αυτό είναι εφικτό.

Βαριά και ογκώδη αντικείμενα 

Κατά την αποστολή της παραγγελίας, ο μεταφορέας που έχει αναλάβει την παράδοση των αγορών σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου για να επιλέξεις μια ημερομηνία παράδοσης.

Η παράδοση πραγματοποιείται μεταξύ 8π.μ και 14.00 μ.μ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία απευθείας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σου, εάν αυτό είναι εφικτό. Καμία εργασία χειρισμού (παράδοση στον όροφο ή σε συγκεκριμένο δωμάτιο) δεν πραγματοποιείται από τον μεταφορέα.